کیک مالت شکلاتی
کیک مالت شکلاتی
مواد لازم : 
آرد همه منظوره : 2 فنجان
قند : 1 فنجان 
پودر کاکائو 4/1 فنجان 
پودر گندم جوانه زده : 2/1 فنجان 
آرد جو مالت دار : 4/1 فنجان 
جوش شیرین : 12 گرم 
بکینگ پودر : 4 گرم 
نمک : 4 گرم 
شیر : 1 فنجان 
پودر شیر مالت دار : 1 فنجان 
روغن سبزیجات : 1 فنجان 
تخم مرغ : 3 عدد بزرگ 
خامه ترش : 1 فنجان 
وانیل : 4 گرم 
موادلازم فراستینگ: 
کره نرم شده : 113 گرم 
پنیر خامه ای : 225 گرم 
شکر شیرینی پزی : 435 گرم 
پودر شیر مالت دار: 2/1 فنجان 
وانیل : 8 گرم 

روش پخت : فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید سه قالب کیک لایه 9 اینچی آماده کنید . تابه ها را کمی چرب کنید و با آرد بپاشید .
در یک کاسه بزرگ آرد شکر پودر کاکائو آرد همه منظوره  جوش شیرین بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید با هم الک کنید و کنار بگذارید .
در یک کاسه کوچک شیر پودر شیر مالت دار را با هم مخلوط کرده هم بزنید تا حل شود مخلوط شیر روغن نباتی و تخم مرغ را به آن اضافه کنید مخلوط آرد را بزنید تا یکدست شود خامه ترش و وانیل را اضافه کنید با همزن بزنید تا ترکیب شوند  (زیاد هم نزنید)
خمیر را به طور مساوی بین سه تابه آماده شده بریزید . 20_25 دقیقه بپزید تا خلال دندان تمیز بیرون بیاید .برداشتن از فر و به مدت 10 دقیقه روی توری سیمی خنک کنید سپس از قالب خارج کنید و قبل از فراست کردن کاملا خنک کنید . 

روش پخت فراستینگ : در یک کاسه بزرگ کره پنیر خامه ای و پودر شیر مالت را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود .
شکر شیرینی پزی را 2/1 فنجان ( در صورت نیاز غلظت را بررسی کنید ) وانیل را اضافه کنید و با همزن بزنید تا غلظت مورد نظرتان به دست آید.