کوکی مالت
کوکی مالت 
کره نرم شده : 155 گرم 
قند : 4/3 فنجان 
پودر خمیر مایه :3.5 گرم 
نمک : 4/1 قاشق چایی خوری 
تخم مرغ : 1 عدد بزرگ 
شیر : 12.5 گرم 
وانیل : 3 گرم 
آرد جو 04 مالت دار : 40 گرم 
آرد همه منظوره : 2 فنجان 
بکینگ پودر : 3.5 گرم 

روش پخت : دریک کاسه بزرگ کره و شکر را با همزن بزنید تا یکدست و کرم رنگ شود .در یک کاسه جداگانه بکینگ پودر نمک آرد همه منظوره و آرد 04 را با هم مخلوط کنید . تخم مرغ شیر و وانیل را به کره و به مخلوط شکر اضافه کنید آنقدر بزنید تا خوب ترکیب شود مخلوط آرد را هر بار 4/1 پیمانه اضافه کنید و مدام هم بزنید خمیر را باز کنید در پلاستیک بپیچید و حداقل 30 دقیقه در یخچال بگذارید .
فر را از قبل با دمای 37.5 درجه فارنهایت گرم کنید .
خمیر را از یخچال خارج کنید و برش دهید و روی ورقه شیرینی که با کاغذ روغن پوشانده شده است قرار دهید .
10 دقیقه را تا زمانب که لبه ها سفت شوند بپزید به قفسه سیمی انتقال دهید .