خواص عصاره مالت
از عصاره مالت میتوان برای تنظیم سطح گلوکز خون استفاده کرد بنابراین نگرانی های دیابت را برطرف کرد حتی ممکن است سطح کلسترول را از 10 تا 15 درصد کاهش دهد.
عصاره مالت دارای قابلیت مبارزه با سرطان است . 
عصاره مالت برای دستگاه گوارش مفید است از آنجایی که عصاره مالت در یک فیبر محلول غلیظ میشود خواصی دارد که با سایر فیبرهای محلول مانند جودوسر ؛پسسیلیوم و پکتین موجود در میوه ها یکسان است و در نتیجه مدفوع را حجیم می کند منظم بودن روده را افزایش می دهد و می تواند 12 تا 72 ساعت پس از مصرف باعث حرکت روده شود .فیبر غذایی معمولا برای زنان باردار که یبوست دارند توصیه می شود از آنجایی که مصرف عصاره مالت جو فوایدی 
فوایدی مشابه مصرف میوه ها یا بلغور جودوسر دارد .
عصاره مالت مایع یک شربت غلیظ است که به یک مرحله پردازش کمتر نیاز دارد بنابراین به طور گسترده توسط آبجوسازانی که می خواهند خالص ترین شکل ممکن از محصول را تولید کنند استفاده می شود عصاره مایع بسیار چسبنده است با این حال آشفته تر است همچنین ماندگاری کمتری نسبت به عصاره خشک دارد .
عصاره مالت خشک تقریبا با نداشتن رطوبت به آن مرحله میرسد اندازه گیری ان آسان تر است و نیاز به تمیز کردن بسیار کمی دارد همچنین ماندگاری بسیار بیشتری در فرآیند دم کردن هزینه محصول بالاتری دارد و فهرست کوتاه تری  از انواع موجود دارد . 
مواد مغذی شناخته شده در مالت :
کربوهیدارات ها 
فیبر رژیمی